El grup Totmedia ha llançat Tot Gastro, una revista gastronòmica del Vallès Occidental. Es tracta d’una publicació anual gratuïta dedicada a la gastronomia, l’alimentació i la restauració, amb un tiratge de 15.000 exemplars distribuïts en 1.500 punt d’interès de cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell, a més de Sarrià a Barcelona.

Tot Gastro recull una selecció de restaurants, establiments d’alimentació, gourmet, nutrició, serveis, productes i propostes del món gastronòmic de la zona.

El primer número de Tot Gastro recull una selecció de l’oferta gastronòmica i d’alimentació de la comarca, amb especial atenció a les cinc ciutats esmentades. Entre d’altres, s’entrevista el mediàtic cuiner Marc Ribas, protagonista de la portada.

Tot Gastro s’afegeix a Tot Casa i Tot Salut com a revista temàtica de l’editora de Tot Sant Cugat, Tot Cerdanyola i Tot Rubí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram