Els periodistes Sebastià Roca, del departament d’esports de TV3, i Cèlia Quintana, del departament d’informatius de Catalunya Ràdio, han estat distingits en la primera edició dels Premis a la Seguretat Viària, atorgats pel Servei Català de Trànsit. Els guardons, en reconeixement a la trajectòria professional i a la implicació en el món de la seguretat viària, es lliurarà aquest divendres al World Trade Center, en el marc del sisè Congrés Internacional sobre Polítiques Europees de Trànsit.

En el món del motor, Sebastià Roca, amb 30 anys de trajectòria a TV3, ha seguit cinc ral·lis París-Dakar, ha cobert el mundial de ral·lis i el de motociclisme en diverses ocasions, i ha estat a cinc mundials de Fórmula 1. A més, entre d’altres, ha presentat el programa +Motor i actualment és al capdavant de KM0.

Per la seva part, Cèlia Quintana fa 25 anys que treballa al departament d’informatius de Catalunya Ràdio. Ha estat redactora i locutora de Catalunya Informació durant el primers 5 anys d’aquesta emissora, i més tard es va incorporar a l’equip viari del grup d’emissores. Fa 15 anys que fa informació viària i ha coordinat l’equip viari. Diàriament, Quintana informa de la situació de les carreteres a Catalunya Informació.