Televisió de Catalunya ha felicitat aquest divendres Josep Cuní per “la nova etapa que comença en el món de la comunicació” a 8TV. En un comunicat, TV3 també ha agraït al periodista de Tiana els “set anys d’èxit i referència informativa que ha donat a Els matins”, espai que dirigia i presentava des del seu inici, el 23 d’abril del 2004.

Amb tot, la cadena destaca que els canvis “han permès sempre a TV3 apostar per nous talents”, i assegura que, després de la sortida de Cuní, ara aposta per la periodista Ariadna Oltra amb aquest “esperit i convenciment”.

Així doncs, la barcelonina s’encarregarà de presentar el magazín matinal a partir de setembre juntament amb Helena Garcia Melero, en una nova etapa on el programa estarà dirigit per Manel Sarrau, fins ara subdirector. De moment, la cadena treballa en l’adaptació d’Els matins “a la personalitat” d’Oltra.

Tot i que TV3 no n’ha dit res, es dóna per fet que Pilar Rahola no continuarà col·laborant a Els matins i acompanyarà Josep Cuní en la seva nova etapa a la cadena del Grupo Godó, on ja fa de columnista a La Vanguardia.