La televisió pública catalana ha tornat a liderar les audiències al febrer, ampliant l’avantatge respecte a la segona fins als 2,7 punts. En concret,TV3 ha tancat el mes amb un 13,9% de quota de pantalla, recuperant les dues dècimes perdudes al gener, mentre que Antena 3 obté un 11,2% de share, sis dècimes menys.

Les segueixen Telecinco, amb el 10,2% de quota (perd una dècima respecte al gener); La 1, amb el 7,5% (també en perd una); La Sexta, amb el 6,2% (guanya set dècimes); Cuatro, amb el 5,7% (en puja cinc), i 8tv, amb el 3,3% de share (baixa una dècima).

A banda, al febrer TV3 ha situat un total de 20 programes entre els 40 més vistos, 10 dels quals entre els 11 primers. A més, ha estat la cadena més vista 21 dels 28 dies del mes. Torna a destacar el lideratge dels informatius, que han estat el programa més seguit un total de 22 dies: el Telenotícies migdia ha liderat el rànquing de programes més vistos en tretze dies, i el Telenotícies vespre ho ha fet en nou.

Quant a la resta de canals de TVC, el 3/24 ha obtingut un 1,3% de quota (es manté); el Super3/33, un 1,5% (en perd dues), mentre que Esport3 s’ha tornat a mantindre en l’1,4%.

Telecinco recupera el liderat a l’Estat

En el conjunt de l’Estat, Telecinco ha recuperat el liderat perdut al gener amb un 13,5% de quota de pantalla (dues dècimes més), mentre que Antena 3 torna al segon lloc amb un 13,2% (quatre menys). Per la seva part, La 1 manté el tercer lloc amb un 10,2% de share, sis dècimes menys que el mes anterior.

Finalment, La Sexta, amb un 6,3% (guanya nou dècimes i fa el seu rècord des del novembre del 2010) aconsegueix superar Cuatro tot i fer un 6,2% de quota (quatre dècimes més).


La Sexta supera TV3 en valoració

Pel que fa a la valoració qualitativa del panel de l’empresa GfK, La 2 i el Super3/33 colideren la classificació amb una puntuació de 8,4. La cadena estatal baixa una dècima respecte al gener, mentre que la catalana n’ha guanyada una.

Quant a les cadenes generalistes, La Sexta , amb un 8,01 (guanya dues dècimes) ha aconseguit superar per primer cop TV3, que es manté amb 8 punts. Per darrere trobem Cuatro, amb 7,8 (es manté); Antena 3, amb 7,7 (puja una dècima), i amb 7,6 empaten La 1 (es manté) i Telecinco (perd una dècima).