La cadena pública catalana ha tancat l’octubre liderant les audiències a Catalunya per 16è mes consecutiu, superant així el rècord assolit al setembre. En concret, segons dades de Kantar Media, TV3 ha estat líder a l’octubre amb el 13,6% de quota de pantalla, una dècima menys que al setembre, tot i que manté un avantatge considerable respecte la segona de 2,4 punts (dues dècimes menys).

Per darrere, Telecinco torna a recuperar el segon lloc perdut a l’agost amb un 11,2% de share (1,3 punts més que al setembre), mentre que Antena 3 li trepitja els talons amb un 11,1% (repeteix resultat). A continuació es troben La 1, amb el 7% (guanya cinc dècimes); La Sexta, amb el 5,7% (cau una dècima); Cuatro, amb el 5,3% (en perd dues), i 8tv, amb el 3,7% de quota (es manté).

A banda, a l’octubre, TV3 ha situat un total de 18 programes entre els 40 més vistos del setembre, dels quals vuit entre els deu primers. A més, ha estat la cadena més vista 22 dels 31 dies del mes, i ha liderat el rànquing de programes durant 28 jornades, 17 de les quals amb els Telenotícies, dotze de l’edició del migdia i cinc del vespre.

Quant a la resta de canals de TVC, cadascun d’ells perd una dècima respecte al setembre. Així, el Super3/33 obté un 1,6% de quota de pantalla, el 3/24 marca un 1,1%, i Esport3 assoleix l’1,3%.

Telecinco recupera el liderat a Espanya

En el conjunt de l’Estat, Telecinco ha recuperat el primer lloc perdut al juliol amb el 14,1% de quota de pantalla (1,2 punts més que al setembre). Per la seva part, Antena 3 torna a la segona posició amb un 13,6% (guanya una dècima), seguida de La 1, amb un 10,4% (puja cinc dècimes). A continuació, La Sexta amb el 6,2% (dues dècimes més), aconsegueix superar Cuatro, que baixa fins al 5,9%% (perd cinc dècimes).

El 33 torna a ser líder en valoració

Pel que fa a la valoració qualitativa del panel de l’empresa GfK, el 33 és el més valorat amb 8,7 punts, tres dècimes més que al setembre i igualant la màxima puntuació assolida a l’abril, i torna a superar La 2, que obté 8,4 punts (una dècima menys).

Quant a les cadenes generalistes, TV3 registra 8,1 punts (repeteix resultat), seguida de prop per La Sexta, amb 8 (guanya una dècima). A continuació es troben amb 7,6 punts Antena 3 (es manté) i La 1 (puja una dècima); Cuatro, amb 7,5 (en perd una), i Telecinco, amb 7,4 (es manté).