Com ja va fer al novembre, el ple del Parlament ha tornat a donar suport majoritàriament al procés d’externalitació de la publicitat de TV3, ara per 92 vots a favor i 39 en contra. En aquesta ocasió s’ha votat el punt d’una moció que defensava l’externalització de la publicitat de TV3 garantint els llocs de treball i l’increment de recursos.

Han recolzat el punt sobre l’externalització CiU, PSC (excepte Joan Ignasi Elena, que s’ha negat a votar), PP i cinc diputats de Ciutadans (aquests últims per error), mentre que s’hi ha oposat ERC, ICV-EUiA, CUP i quatre diputats de C’s.

La moció ha estat presentada pel PSC, que ha acceptat una esmena transaccionada de CiU, rebutjant així les dels republicans i ecosocialistes, que volien aturar l’externalització del departament comercial de TV3.

A banda, el Parlament ha mostrat el seu rebuig a la decisió d’excloure la intervenció dels grups de l’oposició en el ple monogràfic sobre la pobresa. Han recolzat aquest punt de la moció tots els grups excepte CiU, que s’hi ha oposat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram