Els treballadors de TV3 han votat majoritàriament a favor de la proposta d’ajust presentada per la direcció per tirar endavant les mesures que el consell de govern de la CCMA vol adoptar perquè el grup esdevingui una única empresa de mitjans. En concret, un 63,37% ha hi ha votat favorablement (1.007 vots) i un 34,11% en contra (542). A més, hi ha hagut 32 vots en blanc i 8 nuls. La participació en el referèndum, celebrat aquest dijous i divendres, ha estat d’un 84,48% de la plantilla.

En canvi, a Catalunya Ràdio, on el comitè d’empresa no havia arribat a un acord amb la direcció, la votació ha estat contrària a la proposta. Concretament, el 55,82% dels 420 treballadors han votat en contra, el 41% a favor, i el 3,18% en blanc. En aquest cas, la participació ha estat del 90% de la plantilla.

Malgrat el resultat, el comitè d’empresa de la ràdio pública diu entendre les necessitats econòmiques de l’empresa, i assegura continuar obert a negociar per “aconseguir els objectius de reducció pressupostaris necessaris”.