Televisió de Catalunya ja ha definit la cobertura que faran els seus serveis informatius de la campanya electoral per a les eleccions al Parlament. A diferència de 8tv, TV3 oferirà un debat entre tots els candidats a la presidència dels grups amb representació paramentària: serà el diumenge 18 de novembre, una setmana abans dels comicis. Conduït per Ramon Pellicer, l’espai també es podrà seguir en directe a través del canal 3/24, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat.

A banda, a partir d’aquest divendres, Ariadna Oltra entrevistarà a Els matins els diferents presidenciables per ordre de menor a major representació al Parlament: Alfons López Tena, de SI (divendres 9); Albert Rivera, de Ciutadans (dilluns 12); Oriol Junqueras, d’ERC (dimarts 13); Joan Herrera, d’ICV-EUiA (dijous 15); Alícia Sánchez-Camacho, del PPC (divendres 16); Pere Navarro, del PSC (dilluns 19), i Artur Mas, de CiU (dimarts 20 de novembre).

Per la seva part, Xavier Bosch també entrevistarà els candidats en especials de l’Àgora que s’emetran els dies feiners després del Telenotícies vespre. Serà del 15 al 23 de novembre i s’utilitzarà el mateix ordre que Els matins.

A més, el dilluns 12, a les 23.35 h, TV3 i el 3/24 emetran debats en desconnexió amb els caps de llista de les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona, i els números 2 de Barcelona.

Finalment, el diumenge de les eleccions, TV3 i el canal informatiu oferiran avanços informatius constants del desenvolupament de la jornada, amb un ampli seguiment als Telenotícies. A partir de les 19 h, ambdues cadenes emetran un especial conduït per Joan Carles Peris, Lídia Heredia i Ariadna Oltra que seguirà minut a minut l’escrutini.