El debat entre els sis candidats a la presidència de la Generalitat se celebrarà a TV3 el diumenge 21 de novembre, després del Telenotícies vespre, i serà moderat per Josep Cuní. Aquest dijous, els responsables de campanya de les diferents formacions amb representació parlamentària s’han reunit a TVC amb la seva directora, Mònica Terribas, i la directora d’informatius, Rosa Marqueta, per tancar detalls del mecanisme del debat. Segons ha assenyalat TV3 en un comunicat, aquest serà “l’únic debat entre els caps de llista que es farà a televisió”.

Per altra banda, el programa especial de la nit electoral, que s’iniciarà poc abans de les 20 h, serà conduït per Josep Cuní, Raquel Sans i Joan Carles Peris. Els dos darrers s’encarregaran de donar a conèixer les primeres dades del sondeig, l’escrutini i les connexions amb els diferents punts d’interès. Per la seva banda, Cuní conduirà la taula de convidats del programa per analitzar amb els especialistes els resultats.

Els candidats, a ‘Els matins’ i ‘Àgora’

Josep Cuní, a més, a partir del 12 de novembre, entrevistarà al plató d’Els matins als caps de llista dels grups amb representació parlamentària. Els candidats també seran entrevistats per Xavier Bosch, a partir del 19 de novembre, en edicions especials del programa Àgora que s’emetran just després del Telenotícies Vespre.