TV3 va ser de nou la cadena més vista al novembre i ja acumula quatre mesos consecutius de lideratge des de que el va recuperar a l’agost. En concret, la cadena pública va registrar un 13,2% de quota de pantalla, el mateix resultat que a l’octubre.

Per darrere continuen Telecinco, ara amb un 12,2% de share (retrocedeix tres dècimes), i Antena 3, amb l’11,2% (puja cinc dècimes).

A continuació es troben La 1, amb un 7,5% de quota (guanya tres dècimes); laSexta, amb 6,2% (en suma dues); Cuatro, amb 4,5 (repeteix resultat), i Trece, amb 1,4% (una dècima menys).

Finalment, la nova 8tv registra un 0,5% de share, una dècima més que a l’octubre, allunyant-se del 0,3% de setembre, quan va registrar el seu pitjor resultat mensual.

Per altra banda, TV3 va ser la cadena més vista 18 dels 30 dies de novembre; va liderar el rànquing de programes 28 dies del mes, sempre gràcies a una edició del Telenotícies, i va situar 16 espais entre els 40 més vistos, dels quals 7 entre els 10 primers.

Quant a la resta de canals de Televisió de Catalunya, el 3/24 va registrar un 1,3% de quota de pantalla (igual que a l’octubre); el Super3/33 un 0,4% (també repeteix resultat), i l’Esport3 un 0,6% (guanya una dècima).

Antena 3 torna a ser líder a l’Estat

Al novembre, en el conjunt de l’Estat, les dues principals cadenes van tornar a intercanviar posicions. Així, Antena 3 va ser líder amb un 14,4% de quota de pantalla (guanya set dècimes), superant Telecinco, que es va quedar amb un 14% (quatre dècimes menys).

Per darrere es troben La 1 amb un 9,4% de share (puja tres dècimes); laSexta amb un 6,3% (baixa una dècima); Cuatro amb 5,2% (en suma una), i tanca el rànquing de generalistes Trece amb un 2% (repeteix resultat).