Després de l’habitual baixada estiuenca, TV3 va recuperar el lideratge al setembre i mig any després continua al mateix lloc. Així, el mes de febrer ha tornat a liderar l’audiència a Catalunya, ara amb un 14,5% de quota de pantalla, tres dècimes més que al gener. Per darrere es manté Telecinco, que retalla lleugerament les distàncies en obtenir un 12,3% de share, sis dècimes més que al gener.

A continuació trobem La 1, amb un 11,1% de quota (baixa tres dècimes respecte el mes anterior); Antena 3, amb el 9,6% (perd les quatre dècimes que va guanyar al gener); La Sexta, amb el 6,4% (perd tres dècimes), i Cuatro, amb un 5,9% (recupera les dues dècimes perdudes al gener).

Esport3, líder el primer mes de vida

Dins del grup públic català, el 33 ha obtingut un 1,3% de share (cinc dècimes menys), mentre que el Super3-3XL bat el seu rècord amb l’1,7% (guanya dues dècimes) i es situa per davant de Disney Channel. Pel que fa al nou Esport3, cal destacar que en el seu primer mes de vida ha assolit un 0,7% de quota i ha estat líder en el seu àmbit, superant Teledeporte i Marca TV, tot i els problemes de cobertura i antenització del canal encara no resolts.

La 1, líder a l’Estat

El lideratge a tot l’Estat tampoc ha canviat al febrer i La 1 continua sent la més vista amb un 15,1% de quota de pantalla (baixa una dècima respecte el mes anterior). Després de la pública estatal trobem Telecinco amb el 14,4% de share (puja un punt); Antena 3, amb l’11,3% (baixa tres dècimes); Cuatro, amb el 6,5% (puja dues dècimes després d’una ratxa negativa), i La Sexta, que es manté amb un 6,3% de quota.

TV3 bat el seu rècord de valoració qualitativa

Pel que fa al panel de valoració qualitativa de programes que elabora l’empresa GFK, TV3 ha tornat a batre el seu rècord per segon mes consecutiu. En concret, ha tingut un 8,11 (puja deu dècimes), la nota mensual més alta des de la seva adhesió a aquest panel el setembre del 2008, i torna a superar totes les cadenes generalistes: La 1 aconsegueix el 7,78 (perd tres dècimes); La Sexta, el 7,68 (en guanya set); Cuatro, el 7,59 (puja una dècima); Antena 3, el 7,56 (es manté), i Telecinco, un 7 (perd 27 dècimes). Amb tot, la posició de TV3 continua essent la tercera, després de La 2, que obté un 8,42 (guanya 18 dècimes) i el 33, amb 8,05 (en perd 14).