Sixtemia, Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva han desenvolupat sengles aplicacions gratuïtes del programa solidaria La Marató per a iPhone i Android. D’aquesta manera, els usuaris d’aquests aparells poden fer donacions des de qualsevol lloc amb connexió a internet, seguir el recompte del marcador, o informar-se sobre les activitats que es duran a terme arreu de Catalunya. Les aplicacions ja estan disponibles a l’iTunes Store i a l’Android Market.

El servei desenvolupat permetrà, en la versió iPhone, seguir l’emissió en directe de la 19a edició de La Marató, que, aquest any, està dedicada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Els usuaris que no disposin d’iPhone o d’Android també podran fer donacions per a La Marató a través de qualsevol telèfon mòbil amb connexió a internet, des de la pàgina m.tv3.cat/marato. Aquesta pàgina estarà operativa durant tot l’any, però les donacions per mòbil estaran disponibles fins a l’1 de gener del 2011, i se sumaran així a les tradicionals vies de recollida de donacions, com ara internet, el Servicaixa, les transferències bancàries o les trucades al 905 11 50 50 (el dia de La Marató).