La cobertura informativa dels atemptats de París de novembre realitzada pels serveis informatius de Televisió de Catalunya ha guanyat el Premi Blanquerna al Millor Comunicador 2015, atorgat pels estudiants i els professors de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull.

El guardó es lliurarà aquest dijous, a les 18.30 h, en l’acte de cloenda de la 22a edició de les Jornades de Comunicació Blanquerna-URL. Recolliran el guardó els periodistes Agustí Esteve (director del canal 3/24), Carles Prats i Esteve Soler.

Per la seva part, el Premi Extraordinari Blanquerna, enguany és per a David Simons, entre altres creador de la sèrie The Wire, per la seva aportació en la renovació de la ficció televisiva i el llenguatge audiovisual. En aquest cas, el guardó es lliurarà el 7 d’abril. 

Enguany, les jornades de la Blanquerna, que han arrencat aquest dimarts, versen sobre la importància de la comunicació i les relacions internacionals com a creadores de narratives i de la imatge que ens fem del món en què vivim.