Televisió de Catalunya amplia la seva oferta d’accessibilitat. A partir d’aquest dissabte, els Telenotícies cap de setmana de migdia i vespre també s’emetran interpretats en llengua de signes a través del canal 3/24. Actualment ja oferia els teleinformatius de migdia i vespre de TV3 en llengua de signes de dilluns a divendres.

D’aquesta manera, l’oferta en llengua de signes s’incrementa en uns 100 minuts els dissabtes i 100 minuts més. TV3 ressalta que es tracta d’un augment “important” en l’oferta de programació accessible, que se suma a les innovacions dels darrers anys, que en matèria d’informatius inclouen rodes de premsa, debats electorals i entrevistes institucionals, a banda dels Telenotícies.

Des de febrer de 2017 es poden consultar al 3alacarta tots els espais que la cadena emet fent ús de la llengua de signes. A més, els espais del 3alacarta també estan disponibles amb subtítols als mòbils i les tauletes. Aquesta oferta se suma als programes emesos amb audiodescripció per a persones cegues i amb subtitulació per a persones sordes.