La televisió pública catalana ha tancat l’agost liderant les audiències a Catalunya per catorzè mes consecutiu, segons dades de Kantar Media. En concret, TV3 ha assolit un 12% de quota de pantalla, set dècimes menys que al juliol, i veu reduïda la distància amb la segona cadena més vista de 3,2 punts a 1,9.

A l’agost, Antena 3 ha recuperat la segona posició perduda a l’abril amb un 10,1% de share (puja set dècimes), superant així Telecinco, que repeteix el 9,5% del juliol. Per darrere continua La 1, que perd vuit dècimes i obté un 6,3% de quota, el seu mínim històric. A continuació trobem Cuatro, amb el 5,6% (cau tres dècimes); La Sexta, amb el 5% (en perd sis), i 8tv, amb el 2,4% de quota (baixa un punt).

A banda, a l’agost, TV3 ha situat un total de 24 programes entre els 40 més vistos, copant els 12 primers llocs d’aquest rànquing. A més, ha estat la cadena més vista 21 dels 31 dies del mes (al juliol van ser 27), i ha liderat el rànquing de programes durant 24 jornades (29 el mes anterior), 23 de les quals amb els Telenotícies.

Quant a la resta de canals de TVC, el Super3/33 obté un 1,9% de quota de pantalla (guanya una dècima), el seu rècord des de la fusió de canals. Per la seva part, el 3/24 es manté amb un 1,2%, i Esport3 assoleix l’1,3% (cau dues dècimes).

Antena 3 manté el liderat a Espanya

En el conjunt de l’Estat, Antena 3 ha mantingut el liderat recuperat al juliol amb un 12,6% de share (baixa quatre dècimes) a costa de Telecinco, que obté un 12,2% (en baixa tres).

Per la seva part, La 1 continua en caiguda lliure amb un 9,3% (tres dècimes menys), assolint el seu mínim històric per tercer mes. Per darrere continuen Cuatro, amb el 6,1% (puja una dècima) i La Sexta, amb el 5,3% (en cau cinc).

La 2, líder en valoració; La 1, a la cua

Pel que fa a la valoració qualitativa del panel de l’empresa GfK, La 2 lidera la classificació en solitari amb una puntuació 8,5, seguida del Super3/33 amb un 8,4 (perd una dècima respecte al juliol).

Quant a les cadenes generalistes, TV3 es manté en vuit 8 punts però s’ha vist empatada per La Sexta (guanya tres dècimes). A continuació es troben Cuatro, amb 7,6 punts (es manté); Antena 3, amb 7,5 (cau una dècima); Telecinco, amb 7,4 (també en perd una), i es queda en l’última posició en solitari  La 1, amb 7,3 punts (baixa dues dècimes).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram