Televisió de Catalunya ha estrenat noves aplicacions per a televisions connectades, amb una oferta que, per primer cop, dona accés als continguts en directe i a la carta des de la majoria de països.

En concret, ha estrenat una nova aplicació de TV3 per a Apple TV, i també sengles apps de TV3 i Super3 per al sistema operatiu Android TV, que és el que utilitzen diversos fabricants per als seus últims models de Smart TV, i també alguns dispositius externs.

Per altra banda, també s’ha renovat l’aplicació per als últims models de Samsung amb sistema operatiu Tizen (a partir del 2016) i LG amb sistema operatiu webOS, afegint-hi tota l’oferta de canals en directe i fent que estiguin disponibles als markets de la majoria de països del món, ja que les antigues versions de l’app només es poden descarregar en alguns.

A més, els continguts a la carta es podran consultar tant a la graella dels Últims 7 dies com a través de l’arxiu de programes. TV3 recorda que els continguts estan subjectes a les restriccions geogràfiques dels drets de difusió digital, i per tant, depenent del país, és possible que algun no estigui disponible.

Com que el parc de Smart TV i dispositius per connectar la televisió és tan divers i poc estandarditzat, TV3 ha creat un espai al web on els usuaris poden mirar si des del seu aparell es poden descarregar la nova versió de l’aplicació.