La direcció de TV3 ha decidit allargar durant l’octubre l’alteració de la programació habitual, implementada per incrementar la presència d’espais informatius a causa dels esdeveniments que es viuen aquests dies a Catalunya. D’aquesta manera, el programa Els matins de Lídia Heredia continuarà emetent-se des de les 8 fins a gairebé les 14 h, empalmant amb el Telenotícies comarques.

El gran damnificat de la decisió és una de les grans apostes de la temporada, el magazín A tota pantalla, presentat per Núria Roca, que des de que es va estrenar el 12 de setembre només s’ha emès set cops. L’altra peça sacrificada és el programa Cuines conduït per Marc Ribas.

A banda, l’espai Més 3/24 es consolida de dilluns a divendres en la graella nocturna de TV3, en un horari que variarà en funció dels esdeveniments de cada jornada. Finalment, la durada de les diverses edicions dels Telenotícies serà flexible en funció de l’actualitat diària.

TV3 va començar a alterar la seva programació el 20 de setembre, arran de l’operació judicial i policial contra el referèndum i les protestes ciutadanes, i la va consolidar de cara a la votació. La previsió era que la graella habitual es reprengués el 3 d’octubre, tot i que ja havia avisat que dependria de l’actualitat informativa, com així ha estat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram