Aquest dissabte, a les 10 h, Televisió de Catalunya (TVC) estrena Innova, un nou espai setmanal dedicat a les emissions en 3D que s’emetrà pel canal d’alta definició de TV3. D’aquesta manera, la televisió pública vol impulsar l’evolució creativa i les produccions en nous formats d’imatge.

En concret, Innova és un espai de prop de dues hores dedicat principalment a continguts en 3D, tot i que també hi haurà lloc per a altres formats i llenguatges experimentals.

Aposta de marca

TV3HD ja emetia continguts en 3D des del 2010 els dissabtes a la tarda, però l’aposta per la marca Innova i el nou horari tenen com a objectiu donar més visibilitat i facilitat d’accés als continguts audiovisuals en 3D: tant a les llars que disposin d’una televisió amb la tecnologia estereoscòpica, com a les pantalles d’última generació que s’exhibeixen als establiments d’electrodomèstics o centres comercials.

Innova s’estrena amb la final de Champions League entre FC Barcelona i Manchester United del passat 28 de maig. Posteriorment, també es podran veure altres produccions de TV3 en 3D, com les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i el Madrid, el darrer concurs de castells de Tarragona, o l’últim concert del grup de hip-hop Violadores del Verso, entre d’altres.