La 2 emetrà la propera setmana una sèrie de cinc programes especials de Saber i guanyar en llengua catalana amb motiu del 60è aniversari de TVE Catalunya. La televisió pública ja va realitzar especials en català del concurs presentat per Jordi Hurtado pels 50 anys.

La nova edició especial mantindrà les seccions habituals del programa i farà un especial èmfasi en temes relacionats amb la cultura, la història i la geografia de Catalunya. A més de les proves clàssiques de l’espai, Saber i guanyar tindrà algunes seccions específiques, com una prova en què els concursants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre una comarca amb la qual estan particularment relacionats.

A més, la llengua catalana serà la protagonista de dues proves en les quals es juga amb les paraules, la clàssica El repte i la més recent Tot buscant la paraula.

En l’edició especial participaran nou concursants catalans que han fet història a Saber y ganar per la seva exitosa participació i deixar empremta. Tots ells tindran l’oportunitat de reincorporar-se a l’edició habitual del programa.