RTVE ha posat en marxa un canal específic de YouTube per difondre el seu arxiu històric televisiu. Durant l’estiu, el canal anirà incorporant sèries i programes de TVE dels anys 80 i 90. L’objectiu és donar a conèixer aquests continguts als més joves i despertar a nostàlgia dels més grans.

Entre d’altres, setmanalment es pengen nous capítols de sèries com Anillos de oro, La forja de un rebelde i Los gozos y las sombras, o el programa Hola Raffaela. El canal va arrencar la setmana passada amb una marató de Verano azul.

Amb aquest llançament, l’ens públic vol aprofundir en l’estratègia de difusió de continguts propis a YouTube. Actualment compta amb un canal corporatiu (amb més de 700.000 subscriptors), als quals s’hi sumen els verticals RTVE Series, RTVE Cocina, RTVE Humor, i el dirigit al públic millennial, Playz (aquest amb més de 120.000 seguidors).

Totes les sèries i programes que es publiquin al nou canal de YouTube també estan disponibles al web de l’arxiu de TVE, on des de fa més de deu anys es pengen de forma periòdica nous continguts del patrimoni audiovisual de la televisió pública.