L’start-up catalana Tviso ha llançat al mercat un dispositiu que permet l’accés directe des de qualsevol aparell de televisió als continguts audiovisuals de totes les plataformes disponibles en línia. Després d’un període en mode beta, ara Tviso TV s’ha posat a la venda per al públic general a un preu de llançament de 99 euros.

El nou TV box centralitza en un sol lloc els continguts repartits en les diferents plataformes, tant els gratuïts disponibles com els de pagament prèviament contractats per l’usuari, a banda de l’oferta de televisió en directe i a la carta.

Tviso TV es presenta com “la primera opció del mercat que realment unifica tota l’oferta de continguts audiovisuals disponibles en streaming en una sola interfície a la televisió com a catàleg únic”, i marca distàncies amb els models de Chromecast, Apple TV o Fire TV.

El reproductor per a televisors de Tviso s’uneix a la versió per a web i a les aplicacions per a dispositius mòbils iOS i Android.

Tviso va ser fundada fa quatre anys per David Tardà, Andreu Caritg i Oriol Solé, creadors de Patatabrava i Series.ly. Actualment més d’un milió d’usuaris actius utilitzen aquest agregador audiovisual, que compta amb un catàleg de més de 400.000 continguts de més de 100 plataformes diferents, segons indica l’empresa.