La plataforma de microblogging ha presentat aquest dijousla traducció de la seva interfície a cinc llengües més: xinès simplificat i tradicional, hindi, tagal i malai. En total, Twitter ara suma 17 idiomes, que d’aquí poc en seran 23 quan hi afegeixi en una nova remesa suec, noruec, danès, finès, polonès i hongarès.

Del català, però no se’n sap res, tot i que al juny semblava que tenia possibilitats d’entrar en la següent tongada de traduccions. Aleshores, s’estava enllestint la traducció del portuguès, la primera que utilitzava el nou Translation Center. Segons el conseller delegat de Twitter, Dick Costolo, un cop acabessin amb ell, s’ampliaria el servei de traducció col·laboratiu a altres llengües en cartera, entre elles el català.

Costolo confirmava així el que havia avançat al febrer després de la campanya  #twitterencatala, endegada pel periodista  i analista tecnològicAlbert Cuesta: que tindria traducció al català. Ara, però sembla que tocarà seguint esperant, com a mínim fins a una tercera remesa de llengües.