Intermèdia Comunicació organitza el cicle Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI, amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Dircom Catalunya. El cicle consta de quatre sessions de debat que tindran lloc al Palau Macaya de Barcelona en els propers dos mesos, i que també es podran seguir als canals de YouTube de les entitats organitzadores.

La primera sessió serà dimarts 28 de setembre, a les 9 h, sota el títol Models de Negoci: perspectives de futur, i comptarà amb la participació del director de La Vanguardia, Jordi Juan; el d’El Periódico, Albert Sáez, i la directora de l’Ara, Esther Vera.

La següent sessió abordarà El control democràtic de la informació (26 d’octubre) amb Alba Tobella, codirectora de Verificat; Fede Segarra, vicepresident de Dircom Catalunya i director de comunicació de DAMM, i Cristina Colom, directora de Digital Future Society (MWC).

La tercera sessió debatrà sobre La comunicació permanent (16 de novembre) amb Neus Tomás, directora adjunta d’elDiario.es; Cristina Farrés, directora de Crónica Global, i Antoni M. Piqué, director de projectes a ElNacional.cat.

El cicle es tancarà amb La robotització del periodisme (30 de novembre), amb la participació de Josep Maria Ganyet, enginyer informàtic i etnògraf digital; Ismael Nafría, director de National Geographic España, i Karma Peiró, periodista especialitzada en TIC.