Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC) remarca que TV3 no senyalitza  cap dels dos espais que emet en horari de protecció reforçada, de 17 a 20 h: el magazín Divendres i la sèrie Julie Lescaut. Aquesta darrera, a més, considera que no és adequada per a la franja en què s’emet. Així ho indica un estudi elaborat per l’associació.

Pel que fa a Divendres, TAC troba que hauria de senyalitzar-se com a +13, mentre que els capítols de la sèrie francesa analitzats haurien d’indicar un +16, que tot i tractar-se d’una catalogació no contemplada en la normativa, considera que seria la més adequada.

L’associació de teleespectadors, a més, considera que Divendres ofereix uns continguts adequats per al públic jove, tot i que puntualitza que depèn del tema que es tracti a cada programa. Així, remarca que l’únic contingut que troba inadequat dels dies assenyalats és la tertúlia sobre la sèrie La Riera, on es van analitzar les experiències sexuals dels protagonistes.

En el cas de Julie Lescaut, TAC considera que les trames dels dies analitzats estan dirigides a un públic jove i adult, però en cap cas menor de 16 anys. Amb tot, troba que la sèrie no acostuma a frivolitzar ni a “mostrar més del necessari”, malgrat que considera que el seu contingut no és adequat per a l’horari en què s’emet.

Pel que fa a les autopromocions de la cadena emeses durant els tres dies analitzats, conclou que totes se senyalitzen correctament excepte una que feia referència al Sense ficció dedicat a Berlusconi, que indicava un +13 quan per l’associació seria un +18, perquè hi apareixien dones despullant-se, en roba interior o ensenyant els pits.

L’altra autopromoció que TAC considera mal senyalitzada és la de la pel·lícula Seduint un estrany, ja que apareixien referències i continguts de caràcter eròtic, i indica que hauria d’haver assenyalat +18.