El Clúster Audiovisual de Catalunya posa en marxa un cicle que vol esdevenir un punt de trobada entre el món digital i la indústria audiovisual sota el nom de Digital & Media Forum. La primera sessió tindrà lloc el proper dimarts 12 de maig, de 9.30 a 13.15 h al Mobile World Center de Barcelona.

En la trobada, per una banda, professionals i empreses audiovisuals explicaran per què incorporen internet en el seu model de negoci, i per l’altra, emprenedors nadius d’internet que exposaran el seu interès pel món audiovisual.

La primera trobada comptarà amb tres ponències: Internet vist des de la indústria audiovisual, amb Toni Esteve, president de Lavinia, i Astrid Altadill, branded content strategist d’El Terrat (9.30 h); Connectant dos móns. Casos d’èxit, amb Arnau Gifreu, professor, realitzador multimèdia i investigador del Massachussets Institute of Technology (MIT), i Nataly Ríos, creative consultant de Transmedia Storytelling (10.15 h); i L’audiovisual vist des d’internet, amb Eudald Domènech, fundador de Servicom, Telepolis, World Online, Inout TV, Techfoundries, Total Channel i Sincroguia TV, i Oriol Solé, fundador de Seriesly i de TViso (11.30 h).

La sessió es tancarà amb el debat L’audiovisual, any 2010, moderat per Sergi Vicente, director de Barcelona TV, i amb la participació de tots els ponents (12.15 h).