El Fòrum d’entitats de persones usuàries de l’audiovisual, impulsat pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), ha convocat la primera edició del Premi joves i pantalles: digues-hi la teva!, el qual té per objectiu donar veu als joves per tal de conèixer com veuen els mitjans de comunicació i com hi interactuen, així com per fomentar-ne la participació en l’educació en comunicació audiovisual.

El premi es convoca en dues categories, una per a nois i noies de 1r cicle d’ESO, i una altra per a nois i noies de 2n cicle d’ESO. En total s’atorgaran sis premis, tres per a cadascuna de les categories. Els premis consisteixen en un iPad o un producte similar per un valor màxim de 500 euros.

Els participants han de presentar un vídeo d’entre 1 i 3 minuts entorn de la visió que tenen sobre els mitjans de comunicació, la seva realitat i les seves possibilitats –internet, xarxes socials, tecnologies, sèries televisives, pel·lícules, teleinformatius, videojocs, etc. El termini per presentar-s’hi finalitza el proper 30 de març.