Als voltant de dos quarts de set d’aquest dijous, tots els canals de Televisió de Catalunya (TVC) han deixat de funcionar a causa d’un problema tècnic. Aquest ha afectat tant els programes en directe com les emissions enllaunades programades.

TV3 ha estat la primera en començar a emetre amb certa normalitat, tot i que Els matins s’ha iniciat amb 11 minuts de retard, a les 8.11 h, i “en precari”, en paraules del propi Josep Cuní. El presentador ha explicat que la causa ha estat un problema elèctric “greu” que ha afectat tot el sistema central de TVC a Sant Joan Despí. En concret, un problema de subministrament elèctric i una avaria en el sistema de commutació intern han obligat a activar la programació d’emergència des de la Torre de Collserola.

Pel que fa al 33 i el Super3/3XL, mentre el senyal ha estat interromput, s’han emès documentals i programes enllaunats, on de tant en tant apareixia un missatge que advertia que l’emissió habitual havia quedat interrompuda per problemes tècnics. A el 3/24 i Esports3 s’han limitat a oferir una imatge del logotip de TV3 sobre fons negre sense cap més informació.