L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació organitza l’exposició En Escena. Mirades femenines sobre la representació de les sexualitats a la cultura audiovisual. L’objectiu de la mostra és enriquir el debat sobre la cultura audiovisual i la seva incidència en la modulació de les experiències de relació en l’àmbit de les sexualitats.

L’Observatori explica que, davant les estadístiques que indiquen l’increment del consum de la pornografia entre la població més jove, En escena aplega un conjunt d’exemples, procedents de creacions artístiques feministes, que poden esdevenir “eines útils per a un abordatge del treball educatiu i social en relació amb la representació de les sexualitats”.

Així, l’exposició ofereix a través de nou expositors i un vídeo un recorregut per les següents àrees temàtiques: Imatges que acullen l’experiència femenina; De coses a cossos; Cossos desitjables; Entre dones; Mirades entre iguals, i Fantasies en femení.

La mostra es pot veure a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona fins al 17 d’octubre, i al llarg dels propers mesos passarà per diferents municipis que formen part de l’Observatori: El Masnou (del 17 al 26 d’octubre); Sant Just Desvern i Cervelló (del 14 al 28 de novembre); Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat; Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedès (del 18 de novembre al 2 de desembre); Molins de rei (al novembre, en dates per confirmar); Calella i Cubelles (de l’1 al 15 de març de 2023); Castelldefels (del 6 al 20 de març); i Castellbisbal i Cornellà de Llobregat (durant el març, en dates a confirmar).