Foto de Toni Vilches per a la Mostra de Fotoperiodistes de Girona 2012

La Casa de Cultura de Girona acull fins al 20 de novembre la segona edició de la Mostra de Fotoperiodistes de Girona, la qual vol aprofundir en el món del fotoperiodisme de proximitat. L’exposició recull el treball realitzat durant el darrer any pel Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona en 54 imatges.

Cadascun dels 27 participants presenta dues imatges, una de tema lliure (la majoria relacionades amb l’actualitat), i l’altra centrada en el seu punt de vista sobre el turisme. Els fotoperiodistes seleccionats són David Aparicio, Martí Artalejo, Cèlia Atset, David Borrat, Andoni Canela, Joan Castro, Carles Colomer, Dani Duch, Pere Duran, Agustí Ensesa, Manel Lladó, Roger Lleixà, Marc Martí, Carles Meléndez, Conxi Molons, Josep M. Oliveras, Jaume Purcallas, Aniol Resclosa, Jordi Ribot, Quim Roser, Lluís Serrat, Inma Sainz de Baranda, Tino Soriano, Llibert Teixidó, Robin Townsend, Rosana Vidal i Toni Vilches.

La mostra, inaugurada la setmana passada, està organitzada conjuntament pel Col·lectiu, la demarcació gironina del Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona, i recupera l’esperit de les exposicions de Premsa Gràfica, una cita anual de finals dels anys 80 que es va celebrar fins al 2000.