La plataforma lleidatana de suport a l’esport femení #EllasSonDeAquí organitza aquest divendres la primera Jornada Comunicació, Dona i Esport amb una conversa i tres taules rodones. L’activitat tindrà lloc a la Sala Alfred Perenya, de la Regidoria de Cultura de la Paeria de Lleida, de 9 a 14 h.

La jornada s’obrirà amb un Diàleg d’experiències de vida entre la periodista Olga Viza i l’exciclista Dori Ruano, i continuarà amb la taula Quota d’esport femení als mitjans de comunicació, amb les periodistes Marga Lluch (Ràdio 4) i Eva Cortijo (Lleida TV), la professional de l’esport Anna Fillat i l’exgimnasta Lourdes Mohedano.

La segona taula rodona és Per què parlem d’esport femení quan és esport?, i comptarà amb la participació els periodistes José Carlos Monge (Segre), Albert Escuer (La Manyana) i Cristina Gallo (RPA, Ràdio del Principat d’Astúries).

La darrera taula està dedicada a la relació Visibilitat – Patrocini amb la consultora de marca personal Eva Castillo, la directora de la revista Líderas, Paloma Zancajo, la triatleta Eva Ledesma, i jugadores del CE Rugby Lleida.