El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) acull el proper 11 de febrer, de 17 a 20 h, la jornada Secret professional. Drets i deures de metges i periodistes. La sessió té per objectiu debatre sobre els límits del secret professional, els conflictes d’interessos o com influeixen les noves tecnologies i la societat de la informació en dos col·lectius on el secret professional i la confidencialitat són la base dels seus professionals.

La jornada s’estructura en dos taules. En la primera, El secret professional dels periodistes i dels metges. Límits legals. Similituds i diferències, hi participaran Joan Sala, membre de la comissió deontològica del COMB; Lluís de Carreras, advocat i exsecretari general de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya (FCIC), i Ignasi Pidevall, cap de l’assessoria jurídica del COMB.

La segona taula, Dades de salut i secret professional. El consentiment de l’interessat, compatrà amb la intervenció de Joan Monés, expresident de la comissió deontològica del COMB; Ramon Besa, redactor en cap d’esprots d’El País; Ana MacPherson, periodista de La Vanguardia especialitzada en temes de salut, i Roger Jiménez, president de la FCIC.