La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna acull dimecres la jornada El periodisme que ens falta, en què s’abordarà com els mitjans tracten la discapacitat, i també com les persones amb discapacitat exerceixen el periodisme. L’acte forma part de la celebració del desè aniversari de la revista Èxit 21, de la Fundació Catalana Síndrome de Down, feta per periodistes amb discapacitat intel·lectual.

La jornada s’estructura en tres taules rodones. La primera és Èxit21, la mirada que et falta (17.15 h), amb ponències de Beatriz Ruiz, Montserrat Vilarrasa, Francisco Marín, Jordi Amoròs, Jordi Illa i Gerard Ruiz.

La segona taula és Experiències comunicatives a favor de la inclusió (17.45 h), amb la participació d’Andy Trias, redactor d’Èxit21; Cristian Garcia, presentador del TEBVist i tertulià del programa La Porteria de betevé; Martín Flores, redactor de La Xarxa, i Eloi Collell, presentador del programa Per què volen els avions? de TV3.

La darrera taula és Trencant estigmes. Com informar sobre la discapacitat? (18.30 h), amb Jordi Riu, redactor d’Èxit21; Josep M. Soro, periodista i coordinador del TEBVist, i Mar Rosàs, professora de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.