La sala d’actes de la delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya acull divendres, de 16 a 20 h, la jornada Cobertura mediàtica i psicològica dels atemptats de Barcelona i Cambrils. La sessió s’obrirà amb la conferència Dels foreing fighters als atemptats del 17-A (16.15 h), a càrrec d’Anna Teixidor, periodista de TV3 i autora del llibre Combatents en nom d’Al·là, seguida d’un torn obert de preguntes i debat (15.15 h).

Posteriorment tindrà lloc la taula rodona Parlem d’intervenció: psicològica i dels mitjans de comunicació (18.15 h), amb la participació de Pere Duran, periodista de La Vanguardia a la demarcació de Girona; Alicia Mesas, psicòloga del Consorci de Benestar Social del Ripollès, membre del GIPCE i del Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut; la psicòloga Aïda Fuentes, membre del GIPCE i del Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut; i la periodista Isabel Pascual, delegada de la CCMA a Girona.

L’activitat té lloc en el marc de col·laboració amb el Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la Fundació de la Universitat de Girona, i està coorganitzada amb la demarcació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya.