El proper divendres, de 9 a 14.30 h, el CitiLab de Cornellà de Llobregat acull Trending topics en comunicació pública, la novena edició del Seminari de Comunicació Pública, el qual abordarà el paper que juguen les noves tecnologies en les polítiques comunicatives de les administracions públiques, així com les oportunitats que ofereixen a l’hora d’explorar noves fórmules de comunicació amb la ciutadania.

En el seminari de l’Associació Comunicació Pública, conceptes com Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin o Instagram centraran una jornada en la qual es presentaran quatre experiències d’èxit sobre l’ús d’aquestes eines: el WhatsApp de l’Ajuntament de Mataró; l’aplicació mòbil de Ferrocarrils de la Generalitat; l’Instagram del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i la plataforma MyDocumenta adoptada per TV3 per compartir continguts audiovisuals en l’àmbit educatiu. També s’exploraran altres conceptes menys populars com realitat augmentada, gamificació, vídeo mapping 3D, i assistents virtuals.

A més, la jornada inclou una entrevista del periodista Xavier Grasset a la publicista Núria Escalona sobre els conceptes digitals que envolten la professió, i una ponència sobre innovació en l’àmbit de la comunicació a càrrec de l’expert en xarxes socials Jordi Graells.

L’objectiu d’aquest novè seminari és recollir el que es consideren els trending topics en l’àmbit de la comunicació pública a Catalunya i fer-ne una aproximació pràctica.