El director del diari digital Principal, Saül Grodillo, ha estat denunciat per una periodista del mitjà per un delicte d’agressió sexual, segons informa el diari Ara. Els fets presumptament haurien passat la matinada de l’1 al 2 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona, després del sopar d’empresa.

Segons la denúncia de la noia presentada a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Martí, Gordillo li hauria fet tocaments mentre demanaven una copa, poc abans de les 3 de la matinada. La periodista diu que va quedar en xoc, i després que els companys de la redacció la calmessin, va marxar a casa en taxi, assenyala l’Ara.

El relat de la denúncia explica que l’endemà la jove va anar al CAP, va necessitar assistència psicològica amb la terapeuta, i aquell cap de setmana li van donar la baixa. El passat dimarts va presentar una denúncia davant dels Mossos, i el mateix dia en va tenir coneixement el mitjà.

En la denúncia, la periodista sol·licita les imatges de seguretat enregistrades per les càmeres de l’interior del local per poder confirmar els fets.