El Museu Colet de Barcelona acull aquest dilluns, a les 19 h, la jornada Les dones periodistes en la comunicació esportiva, organitzada per la Secretaria General de l’Esport i Institut Català de les Dones.

D’entrada hi haurà la presentació de l’informe sobre la presència de dones en la informació esportiva de Televisió de Catalunya, a càrrec de Carme Figueras, consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Tot seguit se celebrarà una taula rodona amb dones periodistes de llarga trajectòria en la comunicació esportiva: Imma Pedemonte (TV3), Ruth Gumbau (La Xarxa), Àngels Fàbregas (Sport), Cristina Cubero (Mundo Deportivo), Marta Cabré (L’Esportiu) i Gemma Montero (RAC 1), moderades per Maria Guixà (Catalunya Ràdio).

La jornada té com objectiu conèixer i reconèixer la tasca i el recorregut que han fet les professionals en el periodisme esportiu català, a més d’abordar la situació actual de les dones que treballen en la premsa esportiva i analitzar les dificultats i facilitats d’integració.