El Cercle de Cultura i Recomana.cat organitzen el dimarts 13 de desembre la taula de debat Com podem millorar la difusió cultural? La sessió tindrà lloc al Cercle d’Economia a les 18 h, i plantejarà la preocupació en un escenari de precarietat de la premsa cultural i de l’auge de la difusió a través de les xarxes social.

El debat comptarà amb la participació de Jordi Bordes, periodista d’arts escèniques; Eva Comas, periodista i escriptora; Joan S. Luna, crític musical i cap de redacció de Mondo Sonoro, i Clàudia Rius, periodista cultural i actual cap de comunicació del Departament de Cultura, moderats per Xavi Coral, presentador del Telenotícies migdia de TV3.

Com ha afectat la digitalització dels mitjans a la difusió de la cultura? Cal legislar mesures a favor del dret a la informació cultural? Es disposa d’una formació adequada per exercir la comunicació o el periodisme cultural? Com garantir un relleu generacional a les redaccions? Aquestes són algunes de les qüestions que es posaran sobre la taula.

La sessió es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de Recomana.cat.