Iñaki Urdangarín ha denunciat El Mundo, Telecinco, El Economista, Vanitatis, El Semanal Digital, Semana i Pronto, així com el seu exsoci Diego Torres, per “intromissió il·legítima en la seva intimitat personal i familiar” per la difusió de correus privats.

La demanda, presentada davant el Jutjat de Primera Instància número 46 de Barcelona, assegura que no hi ha cap interès econòmic en la mateixa, per la qual cosa es sol·licita una indemntizació d’un euro a cada part, segons explica Vanitatis.

Els advocats del duc de Palma argumenten que, arran de la seva imputació, s’han airejat aspectes referents a la seva vida sexual i a presumptes infidelitats que suposadament apareixien en correus intercanviats amb Torres que no tenen res a veure amb el cas Nóos.

La demanda assenyala que, el fet que Urdangarín estigui casat amb la infanta Cristina i sigui un personatge amb projecció pública, no implica que les intimitats difoses pels mitjans denunciats no pertanyin a la seva intimitat. En aquest sentit, argumenta la manca d’interès públic de les informacions.

Fa un mes, el mateix jutjat ja va prohibir de manera cautelar la difusió de correus electrònics d’Urdangarín que facin referència a la seva vida íntima o de la seva família. La jutgessa va acceptar la petició del duc de Palma amb l’argument que la informació no era rellevant en el cas Nóos i podia causar “greus perjudicis” als seus quatre fills menors d’edat.