El digital València Extra ha llançat un suplement en paper i un canal infantil coincidint amb el segon aniversari del seu naixement. Fa tres mesos el mitjà ja va renovar el portal amb nova imatge, disseny i seccions.

Per una banda, València Extra ha publicat +Extra, una revista impresa íntegrament en valencià, de periodicitat semestral, amb distribució a les tres comarques de l’Horta i un tiratge de 30.000 exemplars. La publicació es presenta com una finestra més distesa amb continguts culturals, d’oci, socials i entrevistes en profunditat a polítics i artistes, entre d’altres.

“Fem un salt d’altura amb el llançament de +Extra per a seguir vertebrant tota l’Horta amb continguts transversals i una clara aposta per la nostra llengua, el valencià”, deia a l’abril el director de València Extra, Àlex Ladrón de Guevara.

Per altra banda, el portal ha estrenat un canal infantil, també íntegrament en valencià, amb continguts didàctics, contes animats, propostes de llibres, i agenda d’activitats familiars. “Creiem que la millor forma d’aprendre la nostra llengua per als més xicotets és fer-ho d’una forma divertida i amena”, explicava Ladrón de Guevara sobre la iniciativa.