El grup audiovisual Vértice 360º ha constituït un consell assessor internacional integrat per personalitats rellevant de la vida econòmica, empresarial i política alienes al seu consell d’administració. El seu objectiu és col·laborar amb els òrgans gestors de Vértice en el disseny, el desenvolupament i la posada en pràctica de l’estratègia de negoci del grup a nivell global, així com aportar idees i identificar i suggerir oportunitats de negoci, principalment a Amèrica Llatina, on el grup vol reforçar la seva presència.

Per presidir el consell assessor internacional, Vértice 360º ha nomenat Josep Piqué, actual president de Vueling i del Cercle d’Economia, i exministre amb Aznar. Entre els integrants del nou òrgan, l’empresa també ha designat Luis Solana, exdiputat del PSOE, exdirector de TVE i expresident de Telefónica.

A finals de gener, Piqué i Solana van ingressar com a membres independents del consell d’administració Corporación Ezentis, accionista majoritari de Vértice 360º. El consell assessor internacional està obert a més incorporacions.

La creació d’aquest consell forma part dels plans del president Manuel García-Durán, escollit al gener, que es va marcar com a objectiu l’expansió internacional, especialment en els mercats de parla espanyola i portuguesa.