L’edició digital de la revista Viure als Pirineus s’ha incorporat a les capçaleres que el Grup Nació Digital té arreu del país. Així ho estableix l’acord de col·laboració assolit entre les dues empreses editores, Edicions Salòria i SCG Aquitània, respectivament. Així, des d’aquest dimecres, ViurealsPirineus.cat ja es pot consultar en diferents formats tecnològics, inclòs iPad i telèfon mòbil.

La gestió periodística i l’explotació comercial del portal continuen en mans d’Edicions Salòria, mentre el desenvolupament i la gestió tecnològica van a càrrec de Nació Digital.

L’acord, segons el grup, ha de permetre millorar la difusió arreu del territori de les notícies més importants que es generin al Pirineu i donar més visibilitat a les publicacions d’Edicions Salòria. L’acord també cerca sumar esforços entre les dues empreses editores i generar sinèrgies de col·laboració arreu del país.

Per altra banda, el passat 14 de febrer, el Grup Nació Digital va posar en marxa NacióSolsona.cat, un nou digital dedicat a la informació de la comarca. La nova capçalera neix amb la voluntat de ser una eina d’informació de primer ordre a la comarca, aprofitant els avantatges de les noves tecnologies però sense renunciar als valors del periodisme tradicional.