El consell d’administració de Vocento ha nomenat Enrique de Ybarra com a nou president de Vocento en substitució de Diego del Alcázar, que va presentar la dimissió després de més de quatre anys al càrrec. Procedent de l’antic grup Correo, De Ybarra forma part del sector institucional del grup.

Tot i el seu nomenament, la guerra continua oberta a Vocento, i s’ha convocat per al 26 d’abril una junta extraordinària sol·licitada pel grup d’accionistes crític, que demana reduir els consellers de 17 a 11, amb quatre independents. Els institucionals han acceptat reduir el consell a 12 membres, però amb tres independents.

La diferència és que la primera proposta permetria als crítics –que volen trossejar el grup i vendre actius– augmentar el seu poder de decisió, mentre que la segona deixaria la correlació de forces pràcticament igual.

Així doncs, el 26 d’abril es veurà quina de les dues opcions s’acaba imposant. Segons PRNoticias, l’únic que de moment sembla clar és que Luis Enríquez continuarà com a conseller delegat de Vocento.