L’editora de Waita TV i AraPonent.cat ha entrat en l’accionariat del grup Gestiona, propietari de la ràdio homònima, Qué.es, la revista Capital i Diario Financiero. Mitjançant aquesta operació, l’empresa lleidatana ampliarà la seva cartera de mitjans durant els propers mesos.

D’entrada, aquest novembre es llançarà Gestiona Lleida FM (101.6), que comptarà amb tres hores de desconnexió diària amb l’actualitat política, econòmica i social de les comarques de ponent. Més endavant, Waita Media passarà a encarregar-se de l’explotació de Gestiona Barcelona FM, on obrirà una seu durant el primer semestre del 2014, per a la qual ja s’estan preparant continguts propis per a tot Catalunya.

A banda, durant el primer trimestre del proper any, Waita llançarà un “alter ego” lleidatà del diari Qué!, i més endavant té prevista una edició per a les comarques tarragonines.

Tant les dues edicions de Qué! com la programació de Gestiona Radio estaran realitzades íntegrament en català per petició expressa del grup, segons remarquen des de Waita Media a Comunicació 21.

Finalment, el potencial humà i tècnic de la productora de Waita TV també s’integra dins Gestiona TV, productora audiovisual que realitza més de 200 vídeos mensuals.

Soci de referència

Waita Media ha entrat com a soci de referència dins el grup Gestiona després que aquest realitzés una ampliació de capital. Entre l’empresa lleidatana i un dels seus socis a nivell particular han adquirit un 12% de les accions del grup, cobrint així tota l’ampliació de capital.

Amb l’operació, Waita s’ha convertit en partner i porta d’entrada de Gestiona a Catalunya, on fins ara no hi tenia emplaçament físic. Per a l’empresa lleidatana, l’acord li permet créixer i impulsar la seva projecció estatal a través dels mitjans de Gestiona.