L’Associació Mundial de Diaris i Editors de Notícies (WAN-IFRA) ha incorporat Olga Britto com a directora per a Espanya i l’Amèrica Llatina. D’aquesta manera, l’organització vol enfortir la seva oferta de serveis i llançar noves iniciatives als països hispanoparlants. Britto comptarà amb Raquel González com a directora adjunta.

L’anunci de l’enfortiment de la presència de WAN-IFRA a Espanya i Llatinoamèrica es produeix quan falten poc dies per al seu congrés anual, que se celebrarà a Saragossa del 28 al 30 de setembre.

Olga Britto acumula més de 25 anys d’experiència en màrqueting i publicitat. Entre d’altres, durant 15 anys va ser directora general de l’Interactive Advertising Bureau a la seva natal Colòmbia. A més, Britto ha treballat en empreses com McCann-Erickson, El Espectador i l’Associació Nacional d’Anunciants de Colòmbia.

“La seva experiència i coneixement de la indústria de mitjans, publicitat, plataformes i agències serà un gran actiu perquè WAN-IFRA continuï ampliant el portafolis de productes i serveis a Espanya i l’Amèrica Llatina”, ha destacat Vincent Peyrègne, conseller delegat de l’Associació.