La Sala Civil del Tribunal Suprem ha condemnat les revistes Interviú i Cuore, i a El Periódico de Catalunya, totes capçaleres del grup Zeta, a indemnitzar Elsa Pataky per publicar imatges de l’actriu nua en una platja de la Ribera Maia de Mèxic. En total, Pataky rebrà 310.000 euros: 250.000 d’Interviú, 50.000 de Cuore, i 10.000 d’El Periódico.

La sentència considera que les tres capçaleres van vulnerar el dret a la pròpia imatge de l’actriu, i ordena que entreguin tot el material fotogràfic per a la seva destrucció.

Els fets es remunten al març del 2007, quan Pataky realitzava una sessió fotogràfica per a la revista Elle (a la imatge). Mentre realitzava els canvis de vestuari, durant els quals va arribar a quedar nua íntegrament, va ser fotografiada amb teleobjectiu per fotògrafs aliens a la sessió.

“Les imatges van ser captades en forma furtiva, sabent que s’estava desenvolupant un reportatge professional amb determinades condicions, de manera que la difusió d’aquestes imatges robades, que mostren el cos nu de l’actriu o el costat no artístic de la fotografia que veritablement es pretenia amb el reportatge, denota una actitud qüestionable en la professió”, afirma la sentència.