El proper 18 d’agost, coincidint amb la primera jornada de la Lliga de futbol, els quioscs de Catalunya i Andorra rebran un nou periòdic esportiu dedicat al RCD Espanyol. La Grada, que també tindrà edició digital, igualment repassarà la resta de l’actualitat esportiva. Tindrà un preu d’un euro i un tiratge de 25.000 exemplars.

La nova capçalera del grup Zeta es publicarà dos cops a la setmana: els dissabtes amb la prèvia del partit del primer equip de l’Espanyol i l’endemà del matx amb la corresponent crònica i anàlisi. Quan no hi hagi Lliga, el rotatiu sortirà dissabtes i dilluns.

La Grada, dirigida pel periodista José Sánchez, comptarà amb col·laboradors com els periodistes Sergi Mas, Raquel Mateos, Manel Lucas, Sergio Fidalgo i Manel Lucas; l’actor Carles Canut, i exjugadors com Dani Solsona i Ángel Morales.

El nou periòdic esportiu es va presentar en societat aquest dimarts al vespre en un acte que va aplegar més de 300 persones, principalment de l’àmbit del club blanc-i-blau i esportiu, però també del sector de la comunicació i de l’àmbit institucional.