TV3 i Catalunya Ràdio han estrenat sengles noves aplicacions per a dispositius mòbils, les quals presenten un disseny visual i d’interacció completament renovat, i incorporen nous continguts i funcionalitats. L’objectiu és fer arribar la seva oferta a totes les pantalles i proporcionar la millor experiència d’usuari possible.

La nova app de TV3 amplia l’oferta de continguts actual, i posa a disposició dels usuaris l’accés a l’emissió en directe de tots els canals: TV3, 324, Esport3, Super3/33 i TV3CAT. Pel que fa a l’aplicació de Catalunya Ràdio, continuarà oferint els continguts de totes les seves emissores.

A banda, des d’ambdues aplicacions es podrà accedir a les emissions ocasionals exclusives per internet (retransmissions esportives, plens parlamentaris, jornades castelleres, etc.), tant en àudio com en vídeo. En aquesta línia, l’oferta a la carta també es fa més accessible: s’hi poden veure els vídeos i els àudios de tots els programes i filtrar-los per categories temàtiques, gèneres, o tipus.

Per la seva part, la secció de podcast de l’aplicació de Catalunya Ràdio continua oferint els continguts de subscripció dels programes de l’emissora i les seves principals seccions.

Més participatives i accessibles

Els espectadors i oients podran accedir a totes les campanyes de participació de TV3 i Catalunya Ràdio des de les noves apps, que incorporen identificació d’usuari per facilitar l’accés als concursos, l’enviament de fotografies o vídeos, i totes les altres vies participatives dels programes.

A més, per tal de potenciar una comunicació mes directa amb l’usuari, la nova app de TV3 incorpora notificacions mòbils que permeten, sempre que l’usuari ho decideixi, comunicar esdeveniments rellevants tant de l’actualitat com de la programació. Aquest és un servei que Catalunya Ràdio ja oferia.

Finalment, la nova aplicació de TV3 incorpora per primer cop subtítols per facilitar l’accessibilitat a les persones sordes o amb dèficit auditiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram