Jason Dolz, Alba Castelló, Esther Querol, Cabrafotuda i Julio Cebolla Cebolla protagontizen ‘L’Squad’.

À Punt Mèdia presenta dos projectes dirigits al públic juvenil que es difondran a través de xarxes i plataformes digitals: L’Squad i El piset.

A L’Squad, l’humorista Fran Tudela ‘Cabrafotuda’ ha ajuntat quatre creadors en una particular content house, des d’on s’encarregaran de fer i pujar vídeos diàriament a TikTok, Instagram i YouTube. Són la cantant Esther Querol, el fotògraf de concerts Julio Cebolla, el model i actor Jason Dolz, i la tiktoker Alba Castelló.

Des de L’Squad es faran dos o tres publicacions diàries (amb la contribució d’altres cares conegudes de les xarxes) i el recull de tots els continguts s’emetrà la setmana següent a Bon Dia TV.

A més, els dimecres s’estan fent al Twitch d’À Punt uns directes per comentar el capítol setmanal de Duel de veus, comandats per Cabrafotuda i els creadors de L’Squad. Al dia següent es penja aquest directe al YouTube juntament amb les actuacions de cada programa.

Per altra banda, À Punt Mèdia prepara El piset, un programa de debat per a joves plantejat de manera ficcionada que es podrà seguir a YouTube i al web.

La il·lustradora Ame Soler i el cantant Àrtur Martínez de La Fúmiga representarà que busquen companys de pis, de manera que en cada episodi convidaran dues persones  amb les quals conversaran. Algun dels convidats amb els que contarà El piset són Samantha, Víctor Palmero, Inés Hernand, Anaïs Domènech, Dianina XL o Carmen Alonso del pòdcast deparkineo.

L’espai constarà de sis capítols que es publicaran cada 15 dies. La setmana sense episodi es comentaran els millors moments de l’anterior.