La ràdio d’À Punt Mèdia estrena Cadena de valor, un programa sobre economia que s’emetrà de dilluns a divendres de 19.30 a 20 h. Sense allunyar-se de l’actualitat diària, el nou espai abordarà les qüestions econòmiques de forma didàctica i accessible, atenent així les vessants formativa i informativa.

Cadena de valor s’adreça a una audiència amb inquietuds d’economia domèstica i consum. A més, el programa pararà atenció a les pimes i empreses, emprenedors i iniciatives empresarials que aposten per la sostenibilitat i la innovació al territori.

La voluntat és “generar una ‘cadena de valor’ real que millore la percepció de les persones sobre l’economia i augmente els seus coneixements sobre la mateixa”.

Copresentat per Pere Ferrer i Reis Juan

Darrere del projecte de Cadena de valor hi ha l’agència Agua y Sal Comunicación i la productora Ilusionmedia TV. El programa està dirigit i conduït per Pere Ferrer Sanchis, periodista amb més de 20 anys d’experiència en mitjans de comunicació i un dels responsables del departament de comunicació d’Agua y Sal.

“És una proposta de programa amb un objectiu didàctic per a contar, cada dia, quasi de manera monogràfica temes i qüestions que ens afecten a la nostra economia, la d’anar per casa i al mateix temps conèixer què fan de bo les xicotetes i mitjanes empreses valencianes que aporten innovació i canvien i milloren la qualitat de vida de les persones”, explica Pere Ferrer.

La copresentadora és la periodista Reis Juan, veu històrica de la ràdio pública especialitzada en informació cultural i divulgació científica. “El millor que em planteja aquesta nova aventura radiofònica és tindre la possibilitat d’aprendre d’economia, finances i del món empresarial junt amb l’audiència d’À Punt. Em sembla molt necessari un programa com Cadena de valor”, apunta Juan.

El nou espai comptarà amb diversos col·laboradors especialistes en diferents àmbits: digital, medi ambient, innovació, formació, educació financera, emprenedoria, comerç, consum, mobilitat, smart cities o transport, entre d’altres.