Alfred Costa i Agustín Carrilero segellen l’acord (foto: À Punt).

La Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació, gestora d’À Punt Mèdia, i el centre ESIC – Escoles d’Estudis Superiors, adscrit a la Universitat Miguel Hernández, han signat un conveni de col·laboració en matèries acadèmiques i formatives, científiques i culturals, així com de foment de la informació de proximitat.

Amb aquest nou acord, À Punt pretén millorar la formació continua del personal i de nous professionals del sector audiovisual i continuar la funció de servei públic amb entitats, universitats i centres de formació professional.

El conveni contempla la cooperació en programes de formació de l’alumnat mitjançant sistemes de beques i contractes en pràctiques, tant curriculars com extracurriculars. A més es posarà en marxa l’organització i l’execució d’activitats comunes, com seminaris, cursos, jornades i congressos, relacionades amb els objectius de les dues entitats i amb la promoció social de la formació i el reciclatge dels professionals d’À Punt i de l’ESIC.

L’acord també preveu l’assessorament mutu en qüestions relacionades amb l’activitat d’amdues parts, per això es comprometen a treballar conjuntament per promoure la ciència i el coneixement, visibilitzant el personal docent i investigador de l’ESIC en diversos continguts dels mitjans d’À Punt.

El conveni de col·laboració el van signar dijous director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, i el director de l’ESIC al País Valencià, Agustín Carrilero.